Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss
Apollo logga

Kommunikation med resenärer via SMS åt Apollo Group

SMS-utskick från CRM-system

Microsoft CRM infördes gemensamt för hela den globala Appollo Travel Group i steg, där Norden var först ut. LINKs SMS-tjänster integrerades mot Microsoft CRM så att kommunikation med resenärer som tidigare hanterades över telefon via reseledare nu ersatts med SMS-dialog.

Resenären får före avresan information om att Apollo erbjuder kunden en effektiv SMS-tjänst för information och eventuella frågor på plats. Vi har etablerat ett eget nummer per land för högre igenkänningsfaktor hos resenären.

Fördelar

  • Automatiska utgående SMS från Apollos CRM-system via LINKs plattform, med exempelvis flygtidinfo.

  • 24/7 service för inkommande frågor från kund som besvaras av central flerspråkig kundtjänst, vilket höjer servicegraden för resenären som kan få omedelbar hjälp, samtidigt som det effektiviserar arbetet hos Apollo.
  • Kundtjänst kan skicka utgående meddelanden som svar på frågor från kunder på destination vilket leder till besparingar och möjligheter till både centralt och lokalt ansvarstagande. Allt detta görs direkt i Apollos eget verktyg för en så smidig hantering som möjligt.

 

– Från dag ett har samarbetet med LINK Mobility gått smidigt och bra. Att snabbt kunna gå från idé till produkt är otroligt viktigt för oss på Apollo och vi har hela tiden känt att oss väl omhändertagna i vårt gemensamma arbete. Integrationen mellan LINK och vårt affärssystem har fungerat bra och utan några större störningar sedan 2008. Supporten och utvecklingen är snabb och håller en hög kvalité, säger Johnny Nilsson, CRM Manager på Apollo Travel Group.

Fakta om Apollo Travel Group

Apollo bildades redan 1986 och idag är Apollo Travel Group  en av Nordens ledande researrangör, med 900 medarbetare och 1 miljon resenärer till resmål i hela världen. För mer information se http://www.apollo.se/

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Other sites