Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Biodistra samlar in kunduppgifter med stämpelkort

Stämpelkort och insamling av data

Med hjälp av en stämpelkortslösning i mobilen kunde Biodistra samla in kunduppgifter samt bygga en kundrelation med kunder via sms, samtidigt som kunderna bjöds på en bättre kundupplevelse.

Biodistra är en del av Swedencare, vars affärsidé är att erbjuda den globala husdjursmarknaden en bred portfölj av premiumprodukter inom djurhälsa, distribuerade till veterinärer, djuraffärer och apotek genom ett effektivt distributionsnät i egen regi kompletterat med lokala återförsäljare. Biodistra är en del av Swedencare, vars affärsidé är att erbjuda den globala husdjursmarknaden en bred portfölj av premiumprodukter inom djurhälsa, distribuerade till veterinärer, djuraffärer och apotek genom ett effektivt distributionsnät i egen regi kompletterat med lokala återförsäljare.

I mer än femton år har Swedencare utvecklat en unik och patenterad munhygienprodukt ProDen PlaqueOff®, vilken distribueras över hela världen i nästan 50 länder. De fortsätter att i hög takt öppna upp i nya länder och marknader med produktlanseringar från PlaqueOff®-sortimentet.Biodistra stamp card

I linje med denna satsning skapade LINK Mobility en stämpelkortslösning i mobilen, för den svenska marknaden. Tjänsten lanserades i flera länder samtidigt, bland annat UK, Polen och Finland, varpå lösningen gjordes på engelska. I butik satt en skylt med en text om att man (för Sverige) skulle SMS:a PLAQUE till 71550.

Kunden fick ett välkomst-SMS tillbaka med en länk som startade processen till mobilstämpelkortet.

I processen för att få tillgång till stämpelkortet i mobilen och sin första stämpel fick kunden första gången godkänna sitt förifyllda mobilnummer, varpå ett uppslag med hjälp av LINK InTouch och som förifyllde även kundens adressuppgifter. Därefter var det bara att börja samla stämplar!

– Mobilstämpelkortet gjorde det möjligt för oss att se vem vår typiska kund i butik var, och hur ofta de köper våra produkter. Stämpelkortet är ett smart verktyg för att samla in kunduppgifter samt bygga en kundrelation med konsumenterna via sms, meddelar Mari Regnér, produktansvarig på Biodistra Sverige.

Läs mer om Biodistra

Other sites