Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
Granngården logga

Snabb och smidig kundklubbsrekrytering och insamling av data

Digital kundklubbsrekrytering

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 108 butiker runt om i Sverige som säljer rejäla produkter till trädgård, husdjur och hund. Företaget har 550 anställda och en omsättning på ca 1,7 miljarder. Försäljningen sker genom butiker, postorder och e-handel där den som är djur- och trädgårdsintresserad villaägare hittar ett brett sortiment och unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Huvudkontoret är placerat i Malmö, med distributionscentral i Jönköping.

Granngården drivs av idén att erbjuda rejäla produkter till bra priser. Den kortlösa kundklubben har sedan starten varit en mycket omtyckt succé och är nu uppe i drygt 1 miljon medlemmar, med en fortsatt bra tillströmning av nya medlemmar varje vecka. Detta mycket tack vare Granngårdens butikspersonals fina jobb, tillsammans med enkla lösningar för enkelt inträde för kunden som säkerställer att rätt data tas in från kunden.

LINK Mobility hjälper idag Granngården med utskick av SMS med kundklubbmedlemmarnas specifika erbjudanden, samt tjänster för att via SMS samla in e-post på de medlemmar som missat att lämna den. Vi har även skapat ett gränssnitt och flöde som används i kassorna för kundklubbsrekrytering. Denna lösning säkerställer att Granngården på ett enkelt sätt, för personalen såväl som för kunderna, säkerställer att de får in rätt uppgifter Digital kundklubbsrekrytering effektiviserar - LINK Mobilityfrån kunden direkt vid inträde i klubben.

Kassapersonalen får telefonnumret till den blivande kundklubbsmedlemmen och skickar ett SMS från kassasystemet till kunden. Kunden får SMS:et med en länk och genom några enkla steg anger man sina kontaktuppgifter och går med.

Numer skickar Granngården även kundspecifika erbjudanden till medlemmar via SMS. En kund uppskattar alltid ett meddelande med relevant och unikt budskap.

I ett led att lyssna till och kommunicera med sina kundklubbsmedlemmar har Granngården även lagt till mobillösningen ”Önska”. En befintlig medlem SMS:ar Önska till 71550 och kan i processen önska varor som man tycker saknas i befintligt utbud. Ett smidigt sätt att engagera sina medlemmar och mobilisera kommunikationen, samtidigt som medlemmar känner sig hörda.

”Vi på Granngården står inför en stor förändring där vi ska röra oss mot det digitala i större utsträckning, och för detta är LINK Mobility en enastående partner med deras gedigna kompetens kring kommunikation i mobilen och det grafiska och tekniska upplägget kring de digitala lösningar vi gör. Med LINK Mobility har vi stora förutsättningar att nå vår målsättning både vad gäller enkelhet, kundvänlighet, design och kostnadseffektivitet”, säger Emilia Sahlén om samarbetet med LINK Mobility.

Other sites