Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
Northmill logo

Effektivisera kundkommunikationen och hantering av fakturor

Mobilkommunikation effektiviserar

LINK Mobility har hjälpt Northmill effektivisera kundkommunikationen och hantering av fakturor. Genom automatiserade SMS-utskick och fakturor via mobilen underlättar de kundkommunikationen samtidigt som det är kostnadseffektivt.

Genom sina varumärken Easycredit och Credigo är Northmill en del av den nya generationens fintech-företag. Teknologi kombineras med innovationer som för finansiell service framåt och förenklar vardagliga bankärenden för tusentals skandinaver. Företaget grundades i Stockholm 2006 och har nu över 100 000 kunder i Sverige och Finland.

Hård konkurrens kräver effektiva redskap för kommunikation

Northmill utför alla sina tjänster online och utsätts på så vis för en hel del utmaningar. För att kunna tävla mot konkurrerande företag är det därför mycket viktigt att ha effektiva kommunikationsmetoder. Att tillhandahålla en direkt service till sina kunder, i två olika länder, är inte enkelt men det är en nödvändighet.

Effektivisera kundkommunikationen och hantering av fakturor - LINK Mobility

Lösning

Genom att använda sig av LINK Mobilitys tjänster hanterar de kommunikationen med sina kunder i mobilen, vilket dessutom har revolutionerat effektiviteten på företaget. Northmill skickar nu tusentals automatiserade och manuella meddelanden till sina kunder, samt fakturor i mobilen.

LINK Mobility är den uppenbara partnern tack vare av vår spetskompetens, teknologi samt service i både Sverige och Finland.

Exempel på hur de använder LINK Mobilitys tjänster

  • När en kund lånar pengar online sker den största delen av kommunikationen via säkra automatiserade SMS-meddelanden
  • LINK Mobilitys eget gränssnitt används för att skicka tusentals meddelanden till kunder i marknadsföringssyfte
  • De förenklar för sina kunder att betala sina räkningar, genom att använda LINK Mobilitys tjänst LINK Mobile Invoice

Kommentarer

– Implementeringen och integreringen av LINK Mobilitys tjänster var väldigt smidig. Tjänsten som erbjöds genom implementationen var toppen och gränssnittet är väldigt enkelt att arbeta med, säger Nemrud Kurt, Online Marketer och ansvarig för kommunikationen via SMS.

– En av våra viktigaste kommunikationskanaler är den via SMS. LINK Mobility har varit mycket professionella från första början. Vi provade tjänstens funktionalitet och tillgänglighet innan vi testade allt via deras API. Integrationen med LINK Mobility är en av de smidigaste vi genomfört så valet var enkelt. Samarbetet med LINK Mobility har fungerat perfekt!, säger Ninos Gawrieh, CIO och ansvarig för upphandlingar.

Läs mer om Northmill eller läs mer om vår tjänster LINK Mobile Invoice eller SMS-tjänster för att veta mer om hur vi kan hjälpa er digitalisera och effektivisera kundkommunikationen.

Other sites