Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
Fakturahantering i mobilen - LINK Mobility

SMS-utskick och mobilfakturor

Enklare fakturahantering i mobilen

Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som tillhandahåller finansiella lösningar och tjänster för företag och privatpersoner i Sverige, Norge och Finland.

Avidas uppdrag är att tillhandahålla finansiella tjänster för företag och konsumenter genom effektiva och riktade tjänster. De vill säkerställa kundernas tillfredsställelse genom innovativa mobila lösningar.

Vår kund erbjuder, genom en helt integrerad lösning med LINK Mobility, alla sina kunder administrativ och ekonomisk kontroll av fakturaflöden, vilket genereras via vår tjänst för fakturahantering i mobilen.

Lösningarna som Avida har beslutat att använda är LINK Mobilitys SMS-tjänster samt vår mobila faktureringslösning.

– Vi utökar vårt erbjudande till både företag och kunder för att kunna utveckla bättre erbjudanden i många situationer. Vi ser ett samarbete med LINK Mobility som en viktig byggsten för att utveckla innovativa lösningar för framtiden, säger Johan Anstensrud, vd för Avida Finans AB.

 

Det här kan mobilfakturor göra för er

LINK Mobilitys mobilfaktura är en flerfaldig distributionskanal för betalningsuppmaningar. Genom att använda vår tjänst för mobilfakturor kan du enkelt skicka ut betalningsuppmaningar via SMS eller andra passande kanaler och hämta in betalningar via dina utvalda integrerade leverantörer av betalningstjänster (PSP:er).

  • Vårt API för LINK Mobile Invoice tar emot debiteringsinformationen och annat innehåll som ska skickas via SMS till kunderna
  • LINK skapar en landningssida med din logo, färger, design och korrekt faktureringsinformation, och skickar sedan SMS:et till kunderna för betalning
  • Kunderna får ett SMS med en URL som tar dem till landningssidan
  • Ditt bakomliggande system får en uppdatering när betalning har skett
  • Du kan lägga till önskad information om dina marknadsföringskampanjer på sidan med kundens kvitto, vilket garanterar att kunden kommer att se denna extra information.
Other sites