Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss

Rekrytera medlemmar i mobilen för en bättre kundupplevelse

Kundklubbsrekrytering i mobilen

Rekrytera kunder enkelt direkt i mobilen med vår tjänst LINK Collect! Kundklubbsrekrytering i mobilen gör det enkelt och smidigt för kunder att registrera sig. 

Heminredningskedjan Granit har börjat med kundklubbsrekrytering i mobilen, för en bättre kundupplevelse och genom ett smidigare sätt att utöka kundklubben.

–Vi ville ha ett smidigare sätt för kunderna att registrera sig i vårt Community istället för att behöva fylla i flera steg i kassan. Med LINK Mobility kan kunder förvandlas till medlemmar supersmidigt. säger Jessica Risberg Johnson, Project Manager Campaign & CRM på Granit.

Hos Granit kan en kund nu enkelt bli medlem genom att SMS:a GRANIT till 71550. Kunden får ett välkomnande SMS tillbaka, med en länk. Man klickar på länken och kommer till en mobilanpassad webbsida, där man anger sitt personnummer. Snabbt görs ett personnummeruppslag varpå kunden bara behöver godkänna sina adressuppgifter och lämna sitt mobilnummer. Sen är kunden medlem! Vilket bara på en helg gav resultat;

– Vi tog kontakt med LINK i början av augusti och från första mötet fram till lanseringen har det gått mindre än en månad. Det hade aldrig gått utan deras engagemang, fortsätter Jessica. Motsvarande helg i augusti rekryterade vi 427 medlemmar och med LINK och ett Community-erbjudande på 20 % på ett köp nådde vi en rekrytering på över 3 500 medlemmar, avslutar Jessica.

Så förbättrar ni er kundklubbsrekrytering

Med vår tjänst LINK Collect kan ni enkelt sätta upp ett flöde där ni samlar in kunddata via mobilen. Utöka er kundbas eller komplettera kunddata genom att samla in rätt information från era kunder. För att utöka er kundklubbsrekrytering kan ni även belöna nya medlemmar med en mobilkupong direkt efter registrering.

 

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites