Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
Bestwestern logga

Mobilt hotellerbjudande för Best Western Hotels & Resorts

Mobilt stämpelkort och digital kundrekrytering

Best Western Hotels & Resorts lanserade ett mobilt hotellerbjudande, Biker Pass, för motorcyklister. Erbjudandet innebar specialpriser samt sjätte natten fri på kedjans hotell i Sverige, Norge, Finland, Polen, Estland, Lettland och Litauen, med fler än 150 hotell som deltog i kampanjen.

Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja av privatägda hotell med ett globalt nätverk av 4200 hotell i över 100 länder. Hotellen marknadsförs under sju olika varumärken och kedjan erbjuder medlemshotellen marknadsföring, försäljning, revenue management och distribution samt kvalitetssäkring och utbildningar. I Skandinavien har kedjan över 120 hotell som alla erbjuder ett personligt boende med en dedikerad entreprenör bakom.

Mobilt stämpelkort och digital kundrekrytering - LINK Mobility

Best Biker Pass fanns sen innan men som fysiskt kort, som beställdes från huvudkontoret och varifrån kunduppgifterna sen knappades in manuellt. Utmaningen i digitaliseringsutvecklingen är att alla hotellen har olika kassasystem, varpå lösningen blev ett webbgränssnitt som receptionisterna använder för att lösa in hotellnätter i. LINK Mobility skapade ett mobilt stämpelkort som gäster kan samla hotellnätter i, och även bjuda in sina vänner, för att bli medlemmar i klubben, via SMS.

I bakgrunden håller LINK Mobility koll på vilka hotell som har delat ut stämplar och fria nätter, vilket månatligen rapporteras till huvudkontoret. Lösningen togs emot väldigt positivt av både receptionister och gäster.

– Med LINK Mobilitys mobila stämpelkort har vi fått ett lyft för denna produkt, som inte bara känns mer i tiden utan även får effekter som gör att vi dels får tillgång till en statistik som vi inte hade förut, men även en helt annan möjlighet till att kommunicera med dessa kunder på ett sätt som vi inte hade innan, säger Tommy Evin, Director of Marketing & E-Commerce på Best Western Hotels Sweden.

  • Läs mer om Best Biker
  • SMSa BESTBIKER till 71550 för att ladda ner ditt Best Biker Pass, erbjudandet lanseras snart igen
Other sites