Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
Mobiltjänst för röstning - LINK Mobility

Publikengagemang i TV-shower

Mobiltjänst för röstning

Mobila lösningar, som när publiken kan rösta på sin favorit i TV-shower eller musiktävlingar, skapar ett större intresse och engagemang i programmet samtidigt som det skapar en större förväntan kring vem som kommer vinna tävlingen. Med en mobiltjänst för röstning effektiviserar ni hanteringstiden samtidigt som det är bättre för miljön. Vidare kan det generera en inkomst som gör det möjligt att producera nya intressanta TV-program.

Eurovision (MPG) är en årlig musiktävling som anordnas av NRK där vinnaren får representera Norge i Eurovisionschlagerfestivalen samma år. LINK Mobility har under flera år varit NRK:s partner i röstningstjänster och hanterar miljoner av skickade meddelanden.

Plattformen hanterar mer än 1,5 miljoner SMS per sekund och är speciellt utformad för att klara stora volymer meddelanden. LINK Mobility kan även hantera data om de som röstar, som kön, ålder och vilket geografiskt läge de har.

– Vi på NRK samarbetar med LINK Mobility för att kunna erbjuda våra tittare den senaste tekniken i mobil kommunikation, säger Kjell Frostrud Johnsen, vd NRK Aktivum. LINK Mobility har hjälpt oss under stora direktsända program som Eurovision, galor och Stjernekampen, där de snabbt och korrekt räknat resultatet av röstningar så vi kan presentera en vinnare, avslutar Kjell.

Läs mer om omröstningar via SMS och hur vi kan hjälpa er att effektivisera och digitalisera ert företag.

Other sites