Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss
Northmill logo

Kundkontakt i mobilen

Mobilkommunikation effektiviserar

Genom sina varumärken  Easycredit och  Credigo är Northmill en del av den nya generationens fintech-företag. Teknologi kombineras med innovationer som för finansiell service framåt och förenklar vardagliga bankärenden för tusentals skandinaver. Företaget grundades i Stockholm 2006 och har nu över 100 000 kunder i Sverige och Finland.

Hård konkurrens kräver effektiva redskap för kommunikation

Northmill utför alla sina tjänster online och utsätts på så vis för en hel del utmaningar. För att kunna tävla mot konkurrerande företag är det därför mycket viktigt för Northmill att ha effektiva kommunikationsmetoder. Att tillhandahålla en direkt service till sina kunder, i två olika länder, är inte enkelt men det är en nödvändighet.

Northmills SMS-lösning

Lösning

Genom att använda sig av LINK Mobilitys tjänster hanterar de kommunikationen med sina kunder i mobilen, vilket dessutom har revolutionerat effektiviteten på företaget. Northmill skickar nu tusentals automatiserade och manuella meddelanden till sina kunder, samt fakturor i mobilen. 

LINK Mobility är den uppenbara partnern tack vare av vår spetskompetens, teknologi samt service i både Sverige och Finland.

Exempel på hur Northmill använder LINK Mobilitys tjänster

  • När en kund lånar pengar online sker den största delen av kommunikationen via säkra automatiserade SMS-meddelanden
  • LINK Mobilitys eget gränssnitt används för att skicka tusentals meddelanden till kunder i marknadsföringssyfte
  • Northmill förenklar för sina kunder att betala sina räkningar, genom att använda LINK Mobilitys tjänst Mobilfaktura

Kommentarer

– Implementeringen och integreringen av LINK Mobilitys tjänster var väldigt smidig. Tjänsten som erbjöds genom implementationen var toppen och gränssnittet är väldigt enkelt att arbeta med, säger Nemrud Kurt, Online Marketer och ansvarig för kommunikationen via SMS. 

– En av våra viktigaste kommunikationskanaler är den via SMS. LINK Mobility har varit mycket professionella från första början. Vi provade tjänstens funktionalitet och tillgänglighet innan vi testade allt via deras API. Integrationen med LINK Mobility är en av de smidigaste vi genomfört så valet var enkelt. Samarbetet med LINK Mobility har fungerat perfekt!, säger Ninos Gawrieh, CIO och ansvarig för upphandlingar.

Läs mer om Northmill

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Other sites