Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss
MGP logga

Publikengagemang i TV-shower

Mobillösning för röstning

Mobila lösningar, som när publiken kan rösta på sin favorit i TV-shower eller musiktävlingar, skapar ett större intresse och engagemang i programmet samtidigt som det skapar en större förväntan kring vem som kommer vinna tävlingen. Vidare kan det generera en inkomst som gör det möjligt att producera nya intressanta TV-program.

Eurovision (MPG) är en årlig musiktävling som anordnas av NRK där vinnaren får representera Norge i Eurovisionschlagerfestivalen samma år. LINK Mobility har under flera år varit NRK:s partner i röstningstjänster och hanterar miljoner av skickade meddelanden.

Plattformen hanterar mer än 1,5 miljoner SMS per sekund och är speciellt utformad för att klara stora volymer meddelanden. Vi kan även hantera data om de som röstar, som kön, ålder och vilket geografiskt läge de har.

Vi på NRK samarbetar med LINK Mobility för att kunna erbjuda våra tittare den senaste tekniken i mobil kommunikation, säger Kjell Frostrud Johnsen, vd NRK Aktivum . LINK Mobility har hjälpt oss under stora direktsända program som Eurovision, galor och Stjernekampen, där de snabbt och korrekt räknat resultatet av röstningar så vi kan presentera en vinnare, säger Kjell Frostrud Johnsen.

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Other sites