Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
SMS-utskick förbättrar kundupplevelsen - LINK Mobility

INTERSPORT förbättrar köpupplevelsen för sina kunder genom mobilkommunikation

SMS-utskick förbättrar kundupplevelsen

INTERSPORTs mission är att inspirera fler till ett aktivt liv. Företaget har ett brett utbud av sportutrustning och ett stort butiksnät runtom i Europa. Med 5500 butiker i 44 länder utgör de världens största sportkedja.

SMS-utskick förbättrar kundupplevelsen - LINK Mobility

I Frankrike har sportkedjan cirka 550 butiker såväl som e-handel. LINK Mobility hanterar miljoner SMS per år med marknadsföringskampanjer via marknadsföring genom en partner. Vi kommer också att fortsätta digitalisera deras marknadsföringskampanjer med så kallade Rich SMS-funktioner (skrapa sms, skak-sms, geolocation etc.).

I Sverige har sportkedjan runt 150 butiker samt e-handel och är kund till LINK Mobility genom vår partner Lindbak Retail Systems. Vi sköter marknadsförings-SMS mot kunder och SMS-notiser för click & collect-tjänsten, när kund köper en vara på nätet som ska hämtas i butik.

– Vi satsar på LINK Mobility som samarbetspartner vilket blir en viktig pusselbit i vår omni-plattform. Tillsammans kommer vi förbättra köpupplevelsen för våra kunder, säger Pontus Petersson, CFO INTERSPORT Sverige.

INTERSPORT Finland OY har varit en direktkund till LINK Mobility för ett par år, med 62 butiker i Finland. De nyttjar marknadsförings-SMS och SMS-notiser när en kunds onlineköp är redo att hämtas upp i butik.

Other sites