Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss

Succé för Thernlunds SMS-utskick och exklusiva mobilkuponger

SMS-utskick och mobilkuponger

Thernlunds är en butikskedja i Stockholm med 11 butiker och en webbshop. De erbjuder handplockade, exklusiva märkesplagg för både män och kvinnor sedan 1955. Thernlunds vände sig till LINK Mobility i början av året för SMS-utskick. De ville möta kunders önskemål om att få bonuspoäng på SMS, och från första mötet så tog det två dagar till första sändningen. De märkte direkt en stor ökning i antal nyttjade bonuspoäng och fick positiv feedback från både kunder och anställda.  

– Vi blev rekommenderade  LINK och lösningen ni presenterade lät perfekt för oss. Vi har en medlemsklubb som ger kunder möjligheten att samla bonuspoäng genom köp. Bonusen omvandlas sedan till rabattcheckar som tidigare endast distribuerats genom e-post med en personlig kod för att kunna använda checkarna även i vår webbshop. Men allt fler kunder efterfrågade att få detta på SMS istället, säger Stefan Pettersson Noord, markandschef på Thernlunds.

Mobile coupong for Thernlunds

Projektet inleddes i februari med SMS-utskicken om bonuspoäng till medlemmar. Kort därefter var det aktuellt med en Alla hjärtans dag-kampanj till 14 februari och Thernlunds beslutade då att testa LINKs mobilkuponger. Resultaten var över förväntan och jämfört med motsvarande kampanj föregående år så ökade resultat med flera 100%. Att vi dessutom upplever att fler kunder verkar nöjda med sina erbjudanden gör ju inte saker sämre.  

– Vi är väldigt nöjda med både SMS-utskicken för bonuspoäng och mobilkampanjerna, det har gått väldigt smidigt från första mötet med LINK till första utskicket. Vissa kunder har till och med tackat för SMS:et och det känns kul att kunderna uppskattar det! meddelar Stefan och fortsätter; Som det ser ut nu kommer väsentligt fler kunder ihåg sin bonus än tidigare. Bra för oss men framförallt bra för våra kunder. 

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.