Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Engagerande SMS-tjänster för ditt företag!

Idag omfattar meddelandehantering SMS, Facebook Messenger, WhatsApp, Viber m.m. (OTT-kanaler), avancerade kommunikationstjänster (RCS), röst, video o.s.v. Meddelandehantering är en viktig drivkraft inom global kommunikation. Vi har alltid med oss vår mobiltelefon, vilket skapar fantastiska möjligheter till en närmare dialog mellan företag och kunder.

Meddelanden kan användas som en fristående lösning där man kommunicerar genom att helt enkelt skicka och ta emot meddelanden. Du kan också använda dem i kombination med andra lösningar och tjänster för att skapa mervärde för ditt företag. LINK Mobility hjälper dig med att skräddarsy personlig kundkommunikation för att generera fler leads, öka ert kundengagemang och kundnöjdhet.

LINK Mobility erbjuder tjänster som passar de flesta branscher och som går att anpassa till existerande affärsapplikationer så att kommunikationen blir effektiv med kunder och kontakter. Vi har kunder inom transportindustrin som använder sig av våra mobila lösningar varje dag, till exempel SMS-notifikationer innehållande statusuppdateringar, tvåvägskommunikation genom SMS där kunden kan välja när, var och hur han kan ta emot en leverans, appar för optimering och liknande.

Våra kunder inom bank och finans är främst ute efter säkra meddelanden med konfidentiella uppgifter, betalningslösningar via mobilen och att skicka ut påminnelser.

Vi hjälper företag inom handelsbranschen med marknadsföring via SMS, att skapa större kundengagemang och att utöka deras kundportfölj. Oavsett vilken bransch ni tillhör är vi säkra på att vi kan hjälpa er förbättra er kommunikation via mobilen!

Bara fantasin sätter gränserna! 

Våra tjänster
Other sites