Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Skicka ut aviseringar i mobilen och håll er och era kunder uppdaterade

Håll dina kunder uppdaterade och aktiva

LINK Mobility har flera års erfarenhet av globalt arbete att bistå med notifikationer och SMS-påminnelser till exempelvis banker, institutioner och logistikföretag som behöver snabba kommunikationsmöjligheter över hela världen.

Snabba SMS-aviseringar och notiser

Med våra system kan ni till exempel skicka tidsbestämda påminnelse-SMS med webblänkar eller notifikationer vid förseningar och liknande händelser. Eller kanske är ni ute efter en lösning för påminnelser till patienter alternativt betalningspåminnelser via SMS? Kontakta oss för de snabbaste moderna lösningarna inom kommunikation som finns!

Skicka ut bokningsbekräftelser, aktiveringar mm.

Bekräftelser, avbokningar, aktiveringar, aviseringar, påminnelser och varningar för alla affärsområden. Använd det för flygtidtabeller, platsbaserad information, bordsreservationer, mötesbokningar m.m.

Varningssystemet kan även användas för information om planerade händelser som att vatten eller el stängs av i ett visst geografiskt område. Det går på så sätt att minska inkommande frågor från allmänheten om de redan är informerade.

Att skicka och ta emot SMS via datorn med hjälp av oss är exempelvis lysande vid starten av en ny kundklubb eller ett lojalitetsprogram. Kunder kan enkelt registrera sig för de tjänster som är intressanta och ni kan engagera dem i en mobil dialog, till exempel genom ett mobilquiz eller SMS-påminnelser. LINK Mobility är marknadsledande när det kommer till avkastning på er investering inom mobilkommunikation! SMS-utskick går att skapa i vårt webbaserade gränssnitt eller genom att integrera via API, och båda passar perfekt för utskick – oavsett era behov. 

Våra tjänster
Other sites