Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Ta betalt ännu enklare genom mobilen

Ta betalt för era produkter och tjänster ännu enklare genom mobilen

Direkta betalningstransaktioner eller som en del av en befintlig infrastruktur för betalningar. Använd det för donationer till välgörenhet och effektiva betalningstransaktioner från mobil för alla plattformar och system.

Möjliggör för era kunder att betala snabbt och smidigt  med mobilfaktura. Snabbt, enkelt och flexibelt samtidigt som ni kan minimera era kostnader genom att erbjuda dem att betala via SMS oavsett mobiltelefontillverkare- eller system. Du slipper pappersfakturor och kan hantera betalningar på ett kostnadseffektivt sätt. Dina kunder kan betala snabbare, vilket minskar mängden försenade betalningar och antalet osäkra fordringar. Vi hjälper er gärna med att sätta upp någon av våra standardlösningar, eller att skapa en skräddarsydd lösning utefter era behov. Därtill har vi en rad olika betalningssystem för kreditkort, faktura-, bg/pg- och SMS samt Swish. Flera tjänster går att kombinera i samma betalningslösning. 

Mobilbetalning, eller SMS-betalning, för köp med små summor som hamnar på kundens mobiltelefonräkning, växer snabbt och har blivit ett smart alternativ till andra betalningssätt. Eller varför inte skicka fakturan via SMS och därmed öka inbetalningsgraden öka markant? Låt kunden godkänna debiteringen och ta betalt direkt på mobilfakturan, för en ännu snabbare och enklare köpprocess.

Alla länder har olika restriktioner och lagar som måste följas när det gäller mobilbetalningar. LINK Mobility kan hjälpa till med information om olika länders mobiloperatörer samt finansiella lagar och bestämmelser.

 

Våra tjänster
Other sites