Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Säkerställ att ni jobbar med aktuell data i ert CRM-system!

Säkerställ att ni jobbar med aktuell data i ert CRM-system

Samla in och förbättra era uppgifter om värdefulla kunder, inklusive deras behov, beteenden och preferenser.

Använd mobilkommunikation för att lära känna era kunder bättre, få unika insikter och göra databaserad segmentering. Om ni använder en tjänst för CRM så kan LINK Mobility ge mervärde i form av tjänster som SMS-utskick, rekrytering, kampanjer och lojalitetsprogram som ökar försäljningen.

Genom en lojalitetslösning kombinerat med vår uppslagstjänst (LINK Intouch) ser ni till att alltid ha relevant och uppdaterad information tack vare en integration mot vår tjänst för adressuppslag, som hämtar information från externa uppdaterade adresskällor- och system. Med hjälp av en rekryteringskampanj i mobilen kan vi skicka in data för nya medlemmar direkt in i ert system. 

Vi kan skapa en helt ny mobilkommunikation eller bygga ut en befintlig. Vi kan kombinera mobila meddelanden med olika lösningar beroende på ert behov. Kanske ska mottagaren komma till en sida där ni samlar in ett godkännande i kombination med hjälp av BankID-signering? Eller vill ni uppmärksamma era kunder på födelsedagen med ett SMS? Vi kan skapa allt från meddelandeutskick, i kombination med landningssidor och appar, kombinerat med befintliga lösningar på marknaden.

Våra tjänster
Other sites