Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Förbättra och förenkla kundupplevelsen genom att digitalisera

Förbättra och förenkla kundupplevelsen genom att digitalisera

Förbättra och förenkla kundupplevelsen genom att digitalisera

Vi hjälper dig att digitalisera din verksamhet med alla delar som går att mobilisera, genom meddelanden, konversationer, analysverktyg och mobilsidor. 

Våra samhällen digitaliserar alltmer, och snart är kundupplevelsen det enda som skiljer företag åt. Vi kan hjälpa er digitalisera hela er verksamhet, från marknadsföring, intern och extern kommunikation, betalning, etc. 

LINK Mobility kan hjälpa er att exempelvis skicka fakturan via SMS, vara proaktiva med SMS-påminnelser, låta en BOT avlasta er kundtjänst med de vanligaste frågorna, gå ifrån era rabattkuponger i papper och skicka dem direkt till mottagarens mobil. Se till att nyttja data för att personifiera er kommunikation och för att skicka meddelanden i rätt tid, vid rätt tidpunkt och till rätt målgrupp.

Vi på LINK jobbar aktivt på att vara i framkant inom vår bransch och att erbjuda våra kunder innovativa produkter och tjänster. Ett steg i den riktningen är samarbetet med Look AI Labs, för att tillsammans integrera avancerade articiell intelligensfunktioner i plattformen. Genom att utnyttja Loop AI Labs plattform Loop Q kommer LINK Mobility snart att kunna erbjuda färdiga kognitiva funktioner till sälj, kundsupport, marknadsföring och andra avdelningar, vilket ger företag av alla storlekar möjlighet att förstärka sina team, automatisera vissa upprepade uppgifter och leverera verkligt personliga kundupplevelser utan extra ansträngning från kunderna.

Över 20 års erfarenhet i branschen för mobilkommunikation har bidragit till en stor mängd lösningar för många kunder inom flera branscher. Vi har hjälpt kunder över hela världen med att mobilisera och digitalisera deras verksamheter – låt oss hjälpa dig! 

Förbättra och förenkla kundupplevelsen genom att digitalisera - LINK Mobility
Våra tjänster
Other sites