Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Skicka undersökningar via SMS - samla in data enklare!

Samla in data snabbt och enkelt via mobilen

Samla in data på potentiella kunder, skapa kundengagemang och generera försäljning

Idag handlar allt om data. Var befinner sig er kunder när, vilken demografi tillhör er målgrupp, var i köpresan konverterar de? Vi har hjälpt många kunder med olika tävlingsupplägg. Med våra diverse mobiltävlingslösningar kan ni roa potentiella och befintliga kunder samtidigt som ni samlar in kvalitativ kunddata. 

Vi kan göra tidskritiska SMS-utskick som ska ut en viss tidpunkt eller med viss frekvens. Vi kan skapa mobilomröstningar och svaren kan enkelt följas upp i vårt webbgränssnitt, samt dras ut i rapport. Vi kan skicka unika koder, även de vid en viss tidpunkt, eller för inloggningar.  

Alternativt kan ni skapa unika quiz och  samtidigt som ni får in svaren ta emot tävlandes kontaktuppgifter för att börja kommunicera med dem. Vi har exempelvis hjälpt Euromaster med ett digitalt quiz som samlade in data. Kampanjen för Euromaster utgörs av en quiz, som kunder som handlat Michelin-däck under en viss tidsperiod kunde svara på. Euromasters kunder tipsas om att delta i tävlingen via webben och verkstäder runtom i landet. 

Bara fantasin sätter gränser. Utmana oss!

Våra tjänster
Other sites