Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss
E-postmarknadsföring

E-post

Accelerera er e-postmarknadsföring

Ta er e-postmarknadsföring till nästa nivå – öka kundengagemang och försäljning genom att kombinera segmenterade nyhetsbrev och kampanjer med automatiska e-postflöden. Använd e-post för löpande nyhetsbrev, marknadsföring, kundsupport, kampanjer, allt med möjlighet till automatisering

Kontakta oss!
E-postmarknadsföring

Drag and drop


Med hjälp av drag and drop-redigerare kan ni enkelt skapa snygga, responsiva nyhetsbrev och e-postmeddelanden som kan ses och läsas på vilken enhet som helst – oavsett om det är PC, Mac, surfplatta eller smartphone. 

Personalisering och segmentering


Hämta konsumtionsbaserade data, segmentera e-postkampanjer och anpassa innehållet efter tidigare kundbeteenden. Skapa engagemang genom snygga och personliga e-postmeddelanden.

Automatiska flöden


Bygg automatiska flöden med smidig drag and drop-funktion och kommunicera med kunder baserat på beteenden och interaktioner från din webbplats, webbshop, eller dina sociala kanaler.  

E-post nyhetsbrev

E-post som skapar engagemang

Använd er av färdiga mallar eller skapa kreativa och engagerande e-postmeddelanden baserat på era preferenser och varumärkets riktlinjer. Vår drag and drop-funktion gör det enkelt för er att designa egna e-postmeddelanden. Fånga mottagarnas uppmärksamhet med välutformade och personliga meddelanden. Skapa intresse genom att anpassa innehållet till den enskilde mottagarens kundprofil, beteende och intressen. Addera tydliga call to action-knappar för att få mottagarna att agera på en gång.  

Detaljerade rapporter

Dra nytta av tillgängliga rapporter för att följa upp och analysera vilket innehåll som fungerar bäst i era e-postkampanjer. Få insikter om vart mottagarna klickar och skräddarsy innehållet därefter för att skapa mer engagemang och större intresse från mottagarna. 

Effektiviserad kommunikation med marketing automation 

Gör e-postmeddelanden mer relevanta med beteendebaserade och automatiserade kundresor. Genom att skicka e-post baserat på kundernas beteende, deras interaktioner med ert företag kan ni leverera en bättre och mer personlig upplevelse som bidrar till ökat engagemang, bättre kundrelationer och inte minst ökad försäljning. När ni automatiserar processen skapa ni inte bara fler försäljningstillfällen, utan sparar även tid och resurser till annat. Du behöver inte göra annat än att vara kreativ och välja rätt segment, med vår marketing automation-lösning sköter systemet resten åt dig.

Fördelar med e-post

E-post är en mycket effektiv kommunikationskanal, med högt engagemang och hög konverteringsgrad. Med e-post når ni enkelt och kostnadseffektivt en stor målgrupp. Meddelanden kan riktas mot specifika segment och resultaten kan spåras ända ner till den enskilda mottagaren. Kombinera e-post med andra kanaler så som SMS, RCS eller WhatsApp och erbjud era kunder en omnichannelupplevelse. 

Marketing automation
Alla våra tjänster
Other sites