Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Samla in kunddata

Samla in och komplettera kunddata

Med LINK Collect kan du enkelt generera leads och samla in kunddata såsom specifik information och personuppgifter. Detta inkluderar samtycke, evenemangsinbjudningar och olika typer av undersökningar. Du kan även förbättra antalet registreringar och svar med hjälp av belöningar, funktion för att tipsa vänner och andra integrerade funktioner. Du kan använda tjänsten för att utforma vackra och användarvänliga formulär som stöder era affärsmål.

Kontakta oss idag!

Enkel konfiguration


Med LINK Collect kan ni enkelt samla in kunddata i mobilen – inga tekniska förkunskaper eller integrationer krävs. Du behöver bara peka och klicka för att skapa din egen specialanpassad landningssida eller dra nytta av våra färdiga mallar för att komma igång.

Flexibelt


Du kan använda LINK Collect för att hantera samtycken från era kunder, som en generator av leads, eller för kundnöjdhetsundersökningar, evenemangsregistreringar och tävlingar. Det fungerar smidigt med alla våra övriga tjänster och hjälper dig att skapa ordentliga och kompletta kampanjer som får bra genomslag.

Flera kanaler


LINK Collect kan användas i alla digitala kanaler, även för sammankoppling av offline och online-plattformar. Via SMS och andra meddelandekanaler ger det er unika spårningslänkar till din webbplats eller de andra utgående och inkommande kanaler du föredrar.

Samla in kunddata och få värdefulla insikter - LINK Mobility

Samla in kunddata via SMS

Generera leads och samla in kunddata med vår enkla mobiltjänst! När du skapar en landningssida behöver du fatta beslut om följande: 

  • Arbetsflödet för din kampanj. T.ex.: ”Välkomstsida”, ”registreringssida” och ”tack-sida”.
  • Innehållet användarna ser. T.ex. frågor, betyg datafält och bilder.  
  • Färger, typsnitt, bakgrunder m.m. som stödjer ditt visuella uttryck och varumärke. 

Premiumfunktioner

Vi erbjuder en rad funktioner som du kan lägga till för att skapa kampanjer som tar hem priser. Anslut till flera ”triggers/utlösare” för att optimera varje kontakt med dina kunder: snabbregistreringar i butik, nyckelord i SMS, inbäddat material i sociala medier och på webbsidor – eller rentav integrerat med vårt API. Få fler svar från kunder med hjälp av belöningar, funktionen ”tipsa en vän” och anpassa användarupplevelsen.

Passar perfekt för

Tack vare sin flexibilitet kan LINK Collect stödja många av dina olika affärsbehov. Du kan använda det till att samla in kunddata, generera kvalificerade leads, underlätta för kunderna att registrera sig och till att samla in rätt uppgifter för att kunna optimera kundrelationen, inklusive kundnöjdhetsundersökningar. 

LINK Collect är ett dynamiskt och flexibelt verktyg för att bygga formulärsidor som klarar av utmaningarna och behoven hos många olika kunder. Vi har många färdiga mallar för att du snabbt ska kunna komma igång med just den kampanjen du behöver.  

För prisuppgifter får du gärna kontakta oss direkt eller använda kontaktformuläret på sidan. 

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa er samla in kunddata:

 

Alla våra tjänster
Other sites