Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss

LINK Collect

Ett snabbt och enkelt sätt att samla in kunddata och skapa insikter

Med LINK Collect kan du enkelt generera leads och samla in kunddata såsom specifik information och personuppgifter. Detta inkluderar samtycke, evenemangsinbjudningar och olika typer av undersökningar. Du kan även förbättra antalet registreringar och svar med hjälp av belöningar, funktion för att tipsa vänner och andra integrerade funktioner. Du kan använda tjänsten för att utforma vackra och användarvänliga formulär som stöder era affärsmål.

Enkel konfiguration


LINK Collect är en självbetjäningsprodukt som alla kan använda – inga tekniska förkunskaper eller integrationer krävs. Du behöver bara peka och klicka för att skapa din egen specialanpassade landningssida eller dra nytta av våra färdiga mallar för att komma igång.

Flexibelt


Du kan använda LINK Collect för att hantera samtycken från era kunder, som en generator av leads, eller för kundnöjdhetsundersökningar, evenemangsregistreringar och tävlingar. Det fungerar smidigt med alla våra övriga tjänster och hjälper dig att skapa ordentliga och kompletta kampanjer som får bra genomslag.

Flera kanaler


LINK Collect kan användas i alla digitala kanaler, även för sammankoppling av offline och online-plattformar. Via SMS och andra meddelandekanaler ger det er unika spårningslänkar till din webbplats eller de andra utgående och inkommande kanaler du föredrar.

Man with glasses and phone

Så här fungerar det

När du skapar en landningssida behöver du fatta beslut om följande: 

  • Arbetsflödet för din kampanj. T.ex.: ”Välkomstsida”, ”registreringssida” och ”tack-sida”.
  • Innehållet användarna ser. T.ex. frågor, betyg datafält och bilder.  
  • Färger, typsnitt, bakgrunder m.m. som stödjer ditt visuella uttryck och varumärke. 

Premiumfunktioner

Vi erbjuder en rad funktioner som du kan lägga till för att skapa kampanjer som tar hem priser. Anslut till flera ”triggers/utlösare” för att optimera varje kontakt med dina kunder: snabbregistreringar i butik, nyckelord i SMS, inbäddat material i sociala medier och på webbsidor – eller rentav integrerat med vårt API. Få fler svar från kunder med hjälp av belöningar, funktionen ”tipsa en vän” och anpassa användarupplevelsen.

Passar perfekt för

Tack vare sin flexibilitet kan LINK Collect stödja många av dina olika affärsbehov. Du kan använda det till att generera kvalificerade leads, underlätta för kunderna att registrera sig och till att samla in rätt uppgifter för att kunna optimera kundrelationen, inklusive kundnöjdhetsundersökningar. 

LINK Collect är ett dynamiskt och flexibelt verktyg för att bygga formulärsidor som klarar av utmaningarna och behoven hos många olika kunder. Vi har många färdiga mallar för att du snabbt ska kunna komma igång med just den kampanjen du behöver.  

Alla våra tjänster

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Other sites