Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss

LINK Stamp Card

Förbättra och stärk dina kundrelationer och öka försäljningen.

Modern teknik gör papper och fysiska stämpelkort överflödiga, dessutom är digitala stämpelkort både billigare och bättre för miljön. Låt dina kunder samla värdefulla lojalitetspoäng direkt i sin mobil. De behöver inte ens någon app.

Enkel konfiguration


Användarvänlig konfigurationsguide för att sätta upp digitala stämpelkort. Inga tekniska förkunskaper och ingen integration krävs. Börja omedelbart! 

Flexibelt


Vi tar hand om er tjänst genom hela värdekedjan. Det enda ni behöver i butiken är en internetanslutning. Vi tillhandahåller den administrativa portalen, där ni kan kontrollera stämplarna. Ni behöver bara använda ett SMS-nyckelord för att marknadsföra ert digitala stämpelkort, så är ni igång.

Förstå dina kunder


När du vet vilka kunder som köper regelbundet hos er, och vilka som inte gör det, får ni ovärderliga insikter som du kan omsätta i reda pengar.

Så här fungerar det

Det kan låta komplicerat att sätta upp ett lojalitetsprogram med validering i din butik och automatiska belöningar. Men du behöver inte vara orolig. Vi har alla mallarna färdiga för digitala stämpelkort så att du kan använda dem och konfigurera ert program på nolltid.

Du behöver bara göra inställningar för ert varumärke, ange hur många stämplar som krävs för en belöning och hur du vill sköta distributionen. Svårare än så är det inte.

Det behövs ingen app

Med vår responsiva design fungerar ett stämpelkort på alla typer av mobiler direkt. Det behövs ingen app, och tiden till lansering är mycket kort.

Passar perfekt för

Använd det digitala stämpelkortet som en motivationsmetod för insamling av data, information och samtycke från era kunder. Med en stämpelkortstjänst kan du ge dina kunder ett bra skäl att ge er något av värde i utbyte.

Alla våra tjänster

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Other sites