Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakta oss

LINK +AI

Öka försäljningen och dina affärsmöjligheter med nya leads och återvändande kunder

Med LINK +AI får du tillgång till effektiv teknik som kan simulera intelligent mänskligt beteende och språk. Vi hjälper dig att kommunicera smartare för personliga kundupplevelser, så att du kan utveckla din verksamhet. Genom att integrera LINK +AI i din mobila kommunikation gör vi det enkelt för dig att öka avkastningen och att optimera arbetet med kommunikation och försäljning.

Relevant kommunikation


LINK +AI kan hjälpa dig att optimera text i SMS, innehåll, tidsplanering för en kampanj eller en aktivitet och val av målgrupper – allt för att du ska kunna leverera personlig kommunikation som är relevant för dina målgrupper.

Lägre omkostnader


LINK +AI kan hjälpa dig att minska marknadsföringskostnaden för dina transaktioner genom att förbättra effektiviteten i dina meddelanden och call-to-actions.

Ökad avkastning


LINK +AI kan hjälpa dig att förbättra och optimera alla dina marknadsföringskampanjer och få bättre avkastning, genom högre konvertering och färre avbrutna prenumerationer.

Skapa personliga kundupplevelser med artificiell intelligens - LINK Mobility

Så här fungerar det

LINK +AI är enkelt att implementera och använda. Vi ger dig stöd hela vägen med fokus på just dina specifika behov och preferenser. Vi hjälper dig att kombinera enkel användning av värdefulla data i relation till dina specifika affärsmål och måltjänster.

Funktion

Algoritmer som kan förutsäga sannolikheten för vissa beteenden hos användarna.

Passar perfekt för

Att öka konverteringsgraden och optimera användningen av LINKs mobiltjänster. Att nå specifika användare och öka andelen klick, uppnå högre inlösningsfrekvens och fler betalningar.

LINK +AI kan tillämpas på alla våra tjänster. För närvarande har vi särskilt fokus på tjänsterna LINK Coupons och LINK Mobile Invoice.

För prisuppgifter får du gärna kontakta oss direkt eller använda kontaktformuläret på sidan. 

Alla våra tjänster

Kontakta oss

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av mobilmeddelanden, digitala tjänster och intelligent dataanvändning.

Other sites